Om oss

Kristinehamnslacken (KLTF AB) startades i februari 2006. Företaget hyrde lokal på A9 (fd regementet i Kristinehamn) där det fanns en fungerande lackbox och verkstadslokal. Den 1 juli 2007 köpte företaget en industrilokal på 3300m2 i Kristinehamn, Stansen 1.  KLTF AB investerade i en liten lackbox på 7x5m för personbilar och detaljer samt en stor lackbox som tar tunga fordon med en längd upp till 17m. 
Under årsskiftet 2007/2008 flyttades verksamheten till de nya lokalerna på Stansen 1. 

Sedan 2010 hyr KLTF AB en lokal på Varnumsleden (Höje) som är anpassad för industrimålning.

Under hösten 2013 startade Kristinehamnslacken Tunga Fordon AB en bilskadeavdelning. Vi har numera en fullt utrustad bilskadeavdelning på 400 m2.  

Produktionen sker i de egna lokalerna på Stansen 1 och i de hyrda lokalerna på Höje. 

På Stansen 1 finns en stor lackbox som kan ta fordon upp till 17m. Det är en kombibox som är utrustad med skiljevägg. En liten lackbox på 5x7m används för personbilar och detaljlackering. Färgblandningsrum och färgrum finns intill lackboxarna. Sedan början av 2013 har vi en ny blästeranläggning från Bäckmans där vi har möjlighet att ta emot långt gods och samtidigt ha en bra arbetsmiljö och med återvinning av blästermedel. Ungefär 1400m2 används till förbehandling. Under slutet av 2013 öppnade vi en bilskadeverkstad i en lokal på 400 m2. Där utförs plåt och plastarbeten men även en del förbehandling.

Lokalerna på Höje är utrustade med en blästerhall på 7x6m med återvinning av blästermedel och en bra ventilation. Aluminiumoxid används som blästermedel för att få bästa slutresultat. Där finns också en lackbox på 14x6m. Genom lackboxen och blästerhallen finns det en räls för bra hantering av tungt gods. Resterande yta används för förbehandling. Personalutrymmen finns. Lokalerna på Höje är väl anpassade för ytbehandling av produkter från industrin.

Kontaktuppgifter


Adress

Televägen 9
681 34 Kristinehamn

Telefon

0550-125 70

Mail

info@kristinehamnslacken.se
faktura@kristinehamnslacken.se

Vi som arbetar på Kristinehamnslacken:


Andreas Pettersson
Tobias Henriksson
Mia Pettersson
Zowie Johansson
Jan Häggström
Fredrik Nilsson
Obidah Botah

Mikaela Larsson
Madelen Pearsson
Magnus Frisk
Sheyar Khalil
Daniel Karlberg
Mariusz Brudnowski
Michael Söderström
Ahmad Khalil 
Glen Axelsson
Oscar Carlborg
Johan Nydén
Christian Lundin
John Edlund
Victor Granberg 
Glenn Larsson
​​​​​​​Omar Hussein
Mahmoud Abdelhadi
Omar Ebrahim
​​​​​​​Ebrahim Ebrahimi
​​​​​​​